Näin asioit meillä

Meillä voit tehdä ostoksia luotettavasti verkkokaupassa. Maksunvälittäjämme Paytrail takaa turvallisen maksutapahtuman ja käytettävissäsi on useita eri maksuvaihtoehtoja. Verkkokaupassa maksu hoituu verkkopankin, MobilePayn ja yleisimpien maksukorttien avulla. Varastolla asioidessa maksuvaihtoehtoina ovat pankkikortti, MobilePay ja käteinen. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus.

VintageVarasto on pääasiallisesti verkossa toimiva vanhan tavaran kauppa. Verkkokaupan lisäksi pidämme aika ajoin varastomme ovia auki, jotta pääsette tekemään löytöjä suoraan meidän varastohyllyistä! Varastomme sijaitsee Oulun Puu-Raksilassa osoitteessa Puistikkokatu 9. Verkkokauppatilausten nouto onnistuu samasta osoitteesta erikseen sovittavana ajankohtana. Kotiinkuljetus onnistuu Oulun seudulla erillistä korvausta vastaan. Useimmat huonekalut kuljetamme ilmaiseksi Oulussa!

Esineitä lähettäessä pyrimme mahdollisimman turvalliseen ja sujuvaan lähetykseen. Käytämme lähetyksiin Matkahuollon palveluita. Lopulliset lähetyskulut tulevat näkyviin kassalla. Pakkaamme tuotteet hyvin ja pyrimme lähettämään tuotteet mahdollisimman nopeasti. Mikäli lähetys viivästyy jostain syystä, olemme yhteydessä sinuun.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää asioinnista meillä, ota meihin yhteyttä! VintageVarasto palvelee numerossa 040 5066808 sekä sähköpostitse info@vintagevarasto.fi. Tarkemmat tilaus- ja sopimusehdot löytyvät myös täältä.