Lp-levy, Metallica, ”Black Album”, 1. U.S.A. Painos!

349,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): lpmetmet Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Metallican legendaarisen ”Black Albumin” julkaisusta tuli tänä vuonna kuluneeksi 30 vuotta. Tämä vinyyli on kyseisen albumin ensimmäinen Yhdysvalloissa julkaistu painos vuodelta 1991 (Tarkempia tietoja painoksesta ja hintaluokasta voit katsoa Discogsista). Kaksi vinyyliä käsittävä albumi sisältää muun muassa hitit ”Enter Sandman” ja ”Nothing Else Matters”. Tätä painosta ei juuri Suomessa liiku, joten tartu tilaisuuteen!

Vinyylin kunto hyvä. Kansissa ja sisäpusseissa kulumaa. Kannen kulmissa ja reunoissa kulumaa. Ei kuitenkaan repeämiä tai taitoksia. Sisäpusseissa sormenjälkiä ja taitoksia nurkissa. Saumat ehjät. Levyt pääosin todella hyväkuntoiset. B- ja D-puolilla pari näkyvää naarmua, jotka eivät kuitenkaan kuulu soitettaessa. Kuvassa B-puolen näkyvin naarmu, joka ei kuitenkaan todellisuudessa yhtä näkyvä, kuin kuvassa. Muuten levyissä hyvin vähäistä hiusnaarmua. Hiljaisissa kohdissa ei havaittavaa suhinaa tai rätinää. Kerromme levyn kunnosta kuvin ja sanoin mielellämme lisää!

Vinyylilevyjen kuntoluokituksesta voit lukea lisää täältä.

Kaupat tämän tuotteen kohdalla mieluiten noutona tai kotiinkuljetuksena, jotta ostaja voi tarkistaa levyn kunnon. Myös lähetys onnistuu, mutta tällöin ainoastaan vakuutettuna. Kysy lähetyksestä tarkemmin ennen tilausta.

Brand

VintageVarasto