Pöytäjääkiekko, Munro Hot Shot 981

60,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ptjäkmro Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Nostalginen pöytäjääkiekko 1960- ja 1970-lukujen taitteesta. Pelin valmistajana kanadalainen Munro ja mallinimenä Hot Shot 981. Pelissä vastakkain asettuvat Toronton ja Montrealin joukkueet. Pelimekaniikka toimii samoin, kuin uudemmissa jääkiekkopeleissä. Pelaajat ja laidat ovat peltiä. Jäätä imitoi pinnoitettu kovalevy. Pelin alla taittuvat jalat ja molemmissa päädyissä pistelaskurit. Alkuperäinen pakkaus tallella. Pöytäjääkiekon koko 67,5 x 41 cm.

Pöytäjääkiekon kunto on tyydyttävä. Käyttökulumaa. ”Jäässä” muutamia jälkiä. Kuvissa näkyvillä yhteen nurkkaan eksynyt tussin jälki. Laidoissa muutamia painaumia kovien taklausten jäljiltä. Lisäkuvissa näistä pommeista painavin. Maalit hyvin tallella. Pelaajissa vähäistä vääntymää. Toisessa maaliverkossa vähäistä murtumaa, joka ei vaikuta peliin. Pelistä puuttuu laidoille tulevat keltaiset ”bumperit”. Näiden puuttuminen ei vaikuta pelattavuuteen. Alkuperäispakkauksessa selkeää kulumaa.

Kaikki pelaajat ovat tallella. Peli toimii moitteetta ja kaikki pelaajat liikkuvat ja pyörivät ilman ongelmia. Mukana tulee kolme eri kuntoista kiekkoa, joilla kaikilla voi pelata. Tästä tyylikäs pöytäjääkiekko jälkipelien selvittelyyn!

Brand

VintageVarasto