Yritys

Keitä me olemme?

VintageVarasto Oy on vuonna 2021 perustettu käytetyn tavaran kauppa. Palvelemme teitä täällä VintageVarasto.fi -verkkokaupassa sekä Pulkkilassa Siikalatvalla heinäkuussa 2024 avattavassa sekatavarakaupassa. Meidät voit löytää myös erilaisista rompetapahtumista. Yrityksen taustalla ovat Miina ja Juha Puhuri. Juha vastaa yrityksen pääasiallisesta toiminnasta ja Miina päivittää Varaston somea, mikäli päivätöiltään ehtii.

Mitä me teemme?

Tarkoituksenamme on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laaja ja laadukas valikoima erilaisia vanhoja esineitä ja asioita. Valikoima vaihtelee vintagesta antiikkiin ja vaatteista työkaluihin. Osa tuotteistamme löytyy tästä verkkokaupasta, mutta aivan kaikkea ei ole tänne listattu. Siksipä kannattaakin piipahtaa meidän putiikilla! Mikäli etsit jotain tiettyä, kannatta kysäistä rohkeasti, sillä se voi löytyä Varaston uumenista!

Ostamme tavaraa!

Me myös ostamme käytetyt tavarasi ja kaikenmaailman keräilykohteet, kuolinpesät ja tavaraerät. Suoritamme myös kuolinpesien ja irtaimistojen tyhjennykset ja loppusiivoukset. Tarjoa myytäviä tuotteita joko sähköpostilla osoitteeseen info@vintagevarasto.fi tai soita meille numeroon 040 5066808. Jos tarjoat tuotteita sähköpostitse, niin liitäthän mukaan muutaman valokuvan tavaroistasi.

Toivottavasti viihdyt verkkokaupassamme ja löydät etsimäsi!

Keräilyterveisin,

Miina ja Juha